Menu

Het is tijd voor een ONLINE Essentiele olien feestje!!

Want meer ontdekken over Essentiele olien kan jouw leven wel eens helemaal hoteldebotel veranderen. Zelf gebruik ik de Essentiele olien nu sinds een paar weken en ben er reuze enthousiast over! In de diffuser. Heerlijk tijdens het mediteren of gewoon als ik aan het werk ben. Op mijn huid! Een paar druppels door een basis olie die ik dan 's avonds op mijn huid smeer. En echt! De volgende ochtend is mijn gezicht zo zacht en glad als een aaltje :). Geweldig gewoon!

Zelf zit ik nog lekker in de experimenteer fase. En dat doe ik aan de hand van de 14-daagse challenge die ik bij mij starters kid heb gekregen. Super handig want daardoor ga je direct met al je olietjes aan de slag.

Wie al wel alles van essentiele olien weet. Omdat ze er al jaren mee werkt :). Is mijn vriendin Katinka. En ze organiseert regelmatig haar super coole workshop : Essentiele olien101.

In deze 101 LIVE WORKSHOP gaat zij je verlekkeren WAAROM Essentiele olien zo essentieel zijn. In het leven van ieder van ons. Het is maar al te makkelijk om deze olietjes als eenvoudige geurtjes te bekijken en dus eigenlijk een luxe.

No way! Essentiële olie is ZOVEEL meer dan een geurtje en na het volgen van deze WORKSHOP ga jij helemaal hoteldebotel zijn en je nieuwe kennis zal je helpen om op jouw persoonlijke gifvrije olie-avontuur te vertrekken.

De WORKSHOP zal ongeveer een uurtje duren waarin in 40 minuutjes voorbehoud voor informatie en 15 minuutjes voor het beantwoorden van vragen.

♥Ga voor die WAANZINNIG NATUURLIJKE body mind & spirit
♥ Het WAT, WAAROM en HOE
♥ 5 dingen die je niet weet over Essentiele olien
♥ 10 dingen die je moet weten VOOR je koopt!
♥ Hoe je (als je wilt!) de oliën kan gebruiken om extra inkomen op te bouwen!

Ben jij er bij?

Want wat is een feestje zonder feestende mensen?
Daarom nodig ik jou en nog vele vrienden uit op deze workshop.

Hoe meer zielen hoe meer feest-vreugde dus share if you care en nodig ook jouw vrienden uit ...

Meld je hier gratis aan voor deze gave online workshop!

Daar vind je ook alle verschillende data van de komende tijd!

© 2012 - 2018 ByAngels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie