Menu

RAIN producten Soul & Core

Sinds kort ben ik in aanraking gekomen met de bijzondere producten van RAIN, nl Soul en Core. Uiteraard ben ik altijd bezig met gezond eten. Dus suikers beperken, veel groenten en fruit en zonder zakjes en pakjes koken. Daar voelde ik me goed bij maar toch bleef ik vage klachten houden. Zoals vermoeidheid en weinig energie. Ik slikte verschillende voedingssupplementen maar daar merkte ik eigenlijk weinig effect van. Tot ik dus via een kennis geattendeerd werd op de producten van RAIN. Zij gebruikte deze producten zelf ook en was er super enthousiast over. Nieuwsgierig als ik ben wilde ik hier natuurlijk meer over weten.

RAIN heeft momenteel in Nederland 2 producten, nl Soul & Core. Wat is het bijzondere aan deze producten? Ze bestaan uit zaden! Zaden zijn de basis van het leven. Uit zaden groeien planten, kruiden, vruchten en deze voeden miljoenen mensen. Maar de meeste krachten zitten natuurlijk in de zaden zelf. Zaden zijn de meest geconcentreerde vorm van voeding die in de natuur voorkomt. En RAIN is de eerste die de geconcentreerde kracht van de zaden in hun meest natuurlijke staat benut om heerlijke, krachtige pakjes met pure voeding te maken. Alle zaden zijn koud geperst waardoor de voedingswaarde van de zaden behouden blijft. En dat merk je!

Soul

Soul is met name gericht op het opkrikken van je energie niveau. Na een paar dagen merk je al het verschil! 1 zakje Soul staat wat betreft antioxidanten gelijk aan 8 - 10 porties fruit, 8 - 10 porties groenten en 2 - 3 porties gezonde omega vetzuren. Elk zakje Soul bevat zwarte komijn zaad, zwarte frambozen zaad, chardonnay druivenpitten en D-ribose. Elk met hun eigen unieke werking en samen versterken ze elkaar. 

Core

Core is met name gericht op het ontgiften van je lichaam. Daarnaast werkt Core ook ontstekingsremmend en stimuleert het gewichtsvermindering. Core bevat zwarte komijnzaadolie, mariadistelzaad, veenbeszaad, boerenkool, chlorella, spirulina, tarwegras, paardenbloem, aloë vera en bladgroen. Ook Core heeft een super antioxidanten bescherming. Core kan je het beste op de avond in nemen om op die manier de ontgifting in de nacht te bevorderen.

Zelf ben ik begonnen met elke ochtend een zakje Soul en elke avond een zakje Core. Dit is de optimale dosis maar je kan ook prima beginnen met dagelijks een zakje Soul en later de Core hieraan toevoegen. Na een week merkte ik al het verschil. Meer energie, fitter, 's ochtends beter mijn bed uit kunnen komen, huid die meer straalt. Ik ben overtuigd. Wil jij hier ook mee aan de slag?

Aan de slag?!

Ik bied verschillende pakketten aan zodat ook jij de bijzondere effecten van Soul & Core kan ervaren. Je kunt beginnen met een proefpakket van een week Soul & Core zodat je kan ervaren wat het met je doet.

Ben je overtuigd en wil je direct optimaal aan de slag? Je kan een doos Soul en / of Core bij me bestellen. Je kan je ook als vaste klant registeren. Dan krijg je een leuke korting en wordt elke maand je doos Soul en / of Core automatisch naar je toegestuurd (je kan dit elk moment eenvoudig stop zetten).

Wil je zelf ook met de RAIN producten gaan werken door bijvoorbeeld consulent te worden hierin? Registreer je dan als partner. Dan kan je producten door verkopen aan bijvoorbeeld je eigen klanten.

© 2012 - 2018 ByAngels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie