Menu

Retouren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgaven van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Het is belangrijk dat het pakket weer deugdelijk, ongebruikt en onbeschadigd en indien mogelijk in de originele verpakking is verpakt zodat het onderweg niet kan beschadigen. De kosten voor het retourzenden zijn voor uw eigen rekening.

Het product kan worden omgeruild, of u krijgt het volledige order bedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.  Na ontvangst van de goederen sturen wij u het vervangend product toe of crediteren binnen 14 dagen het orderbedrag. Gebruikte en/of beschadigde artikelen nemen wij niet retour. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze algemene voorwaarden.

Retourprocedure

Mocht u (een deel van) uw bestelling willen retourneren, dan dient u een email te sturen naar info@byangels.nl Vermeld hierbij altijd het ordernummer en welk product het betreft. Stuur verder het ingevulde retourformulier mee. Deze download u hier. In geval van omruilen kunt u aangeven welk product u wilt ontvangen, of natuurlijk een persoonlijk advies krijgen.

Kortom:

Klanten hebben volgens de wet kopen op afstand wettelijk het recht om een product binnen 2x 14 werkdagen na ontvangst te retourneren zonder opgave van reden (14 dagen om het retourneren te melden en daarna 14 dagen om het product te retourneren). Hierbij wordt het gehele orderbedrag inclusief verzendkosten terug gestort. De kosten voor zending terug naar Bodymindbalanceshop zijn voor rekening van de consument.

Op het moment dat het product onbeschadigd en compleet retour gestuurd is dan zal binnen 14 dagen het bedrag terug gestort worden.

© 2012 - 2018 ByAngels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie