Menu

Over ByAngels

ByAngels is dé engelenspeciaal winkel en is ontstaan uit mijn liefde en fascinatie voor engelen. Ik houd van engelen, de engelen energie en alles wat maar met engelen te maken heeft. Voor mij begon de liefde voor engelen met de engelen orakelkaarten. Door gebruik te maken van deze kaarten kwam ik in contact met de liefdevolle engelen energie. En als je hier eenmaal mee besmet bent dan wil je nooit meer anders :). In 2012 voelde ik dat het tijd was om ook anderen in contact te laten komen met de engelen energie. Dat was van mij dan ook de start van deze webwinkel.

Nu, in 2016, heb ik mijn baan als diëtist opgezegd om me volledig bezig te houden met dat waar ik echt gelukkig van wordt. En dat zijn nog steeds de engelen :). Bij ByAngels vind je dan ook alles wat met engelen en de engelen energie te maken heeft. Dat varieert van beeldjes, wierook, edelstenen en orakelkaarten tot mooie sfeerlichten of speciaal glaswerk.

Daarnaast ben ik in 2016 gestart met mijn andere bedrijf, De Kunst van Gelukkig zijn, waarin ik vrouwen help om ook te gaan doen wat ze echt willen en een Magisch Leven te leven!

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, volg me dan op Facebook of Instagram. Op Facebook deel ik ook elke dag een engelen kaart met je! Of meld je hier aan voor mijn nieuwsbrief. Je ontvang dan ook nog eens 10% korting op je eerste bestelling!

Liefs & Plezier,

Anke

 

© 2012 - 2018 ByAngels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie